SimGuruDrake förklarar tystnaden om EP3

SimGuruDrake som är Community Manager för Sims 4, skrev ett långt inlägg i en tråd på det engelska forumet där hon förklarar varför de ännu inte har sagt något om EP3 (expansion 3), "We've also stated repeatedly that we aren't treating TS4 like it's predecessors with regards to any pattern of releases" Vilket jag uppfattar som att Sims 4-serien kanske är längre än ca 4 år som det annars har varit.
 
Personen som hon svarade till var även fundersam till varför ett gratisspel som Sims Freeplay kan få fler uppdateringar än vad Sims 4 får. SimGuruDrake svarade att "They have one type of content that they have to worry about which is updates. We are a PC title that works on three different types of pack content"
 
Till sist avslutar hon med att skriva "We would rather do a full reveal of a product when we can continue talking about it from that moment on wards rather than say something and then disappear.", något som jag personligen tycker är bättre än hur det blev med Trevligt tillsammans förra året. Kommer gå in mer på det i ett annat inlägg.
 
Vad tycker ni om tystnaden om EP3? Känner ni att det har kommit för få expansioner, eller är ni nöjda med antalet vi har fått? Kommer göra ett inlägg i framtiden om vad jag själv tycker om det, men är intresserad av att höra era åsikter fram tills dess.
Sims 4: Allmänt | ep3, freeplay, simgurudrake, sims 4 | | Kommentera |

Sims 4 Legacy Challenge | #2 Ny spis och dansparty

Nu finns del 2 av Legacy Challenge uppe på youtube, i den här delen samlar vi ihop tillräckligt med pengar till en spis och går även på ett dansparty. Har även fixat så det inte brusar längre, men fick istället ett annat problem som ni kanske ser i videon. Alltså att raden längst ner inte syns, men fick hjälp av min pojkvän så det är fixat till nästa avsnitt!
 
Nu till annat som inte rör videon, känner att jag har fått tillbaka inspirationen igen. Har så mycket idéer till inlägg speciellt om familjen Forman. Det brukar ta ett tag innan jag fäster mig vid en familj när jag spelar, men tror faktiskt jag har gjort det nu med Forman.
Youtube | legacy, sims 4, youtube | | Kommentera |

Familjen Forman - Del 7

Natalia hade börjat fundera på ifall hon borde börja jobba, så hon bestämde sig för att kolla vad det fanns för lediga jobb. Hon hittade några som verkade intressanta så hon började skriva på ett CV och ett personligt brev innan hon gick och la sig.
 
Har ni något förslag på jobb som passar Natalia? Hon har som intressen att laga mat och hålla på i trädgården, hon gillar även att umgås med familjen och tycker det är jobbigt när hon är borta från de för länge.
Dagen efter så hade duschen gått sönder efter Devin duschade innan han gick till jobbet, så Natalia som inte gillade att slösa pengar i onödan försökte laga den själv. Det visade sig vara tillräckligt enkelt för att hon skulle kunna laga den, med hjälp av lite googlande såklart. Hon kände sig stolt som hade klarat det själv utan att ringa reparatören.
När Adrianna hade kommit hem från skolan så gick de och hälsade på hos hennes mormor Judith, det var rätt längesen de hade varit hos henne och hälsat på.
När Adrianna fick höra att hennes mormor hade köpt en vattenrutchkana bara till henne, eftersom de inte hade plats att ha en hemma själva så sprang Adrianna direkt ut för att testa att åka.
Medan Adrianna var ute och åkte på vattenrutchkanan satt Natalia och Judith inne och spelade kort tillsammans och pratade om vad som hade hänt under de senaste veckorna. Natalia berättade att hon och Devin funderade på att ta tag i att planera sitt bröllop, de hade ju varit förlovade rätt länge så de kände att det kanske var dags. Judith blev så glad över att höra det, och erbjöd sig såklart att hjälpa till med det hon kunde.
Familjen Forman | sims 4, soliga trädgårdsprylar | | Kommentera |
Upp