Familjen Forman - Del 4

Efter att Adrianna och Devin hade åkt till skolan och jobbet så gick Natalia ut och fyllde på med fågelmat i fågelmataren som hon nyss hade köpt. 
 
Om ni kollar på bordet kan ni även se två av de nya dekorationerna från Soliga trädgårdsprylar, eller egentligen är endast en av de en dekoration. Kannan kan man ta lemonad från och typ iste. Tycker i alla fall skålen med citronerna var gullig. Känns som man kan använda den både inne och ute.
När brevbäraren gick förbi så passade Natalia på att säga hej till henne och sedan småprata lite med henne i några minuter. Hon hade ju inte så mycket att göra om dagarna när Adrianna och Devin var i skolan och på jobbet, så det blev oftast så att hon började småprata lite med grannar och folk som gick förbi ifall hon såg de när hon höll på lite i trädgården till exempel.
Direkt när Adrianna kom hem så började hon att göra läxorna, hon hade rätt lätt för sig i skolan så det gick rätt snabbt för henne att göra klart de.
Adrianna kände sig helt överlycklig när hon hittade spelkonsollen för demonkryp i deras spelrum, sen att det var rosa också gjorde henne ännu gladare. Efter hon hade sett den så ringde hon snabbt upp sina vänner och bad de komma över.
 
Resten av kvällen satt alla och kollade och hejade på när de spelade med demonkrypen, såklart så turades alla om att spela så ingen hade tråkigt. Om det var någon som ännu inte hade något demonkrypskort så fanns det alltid någon som var snäll och lånade ut ett.
Familjen Forman | barnrumsprylar, sims 4, soliga trädgårdsprylar | |
Upp