Familjen Forman - Del 6

När de kom hem från vattenparken så berättade Devin att han hade blivit befordrad, såklart så blev Natalia glad för hans skull och de började prata om att gå ut och äta på restaurang senare i slutet på veckan för att fira.
Efter det så gick Devin upp till deras sovrum och jobbade lite hemifrån med saker han behövde göra, det var mest att läsa lite dokument och ibland skriva under några.
 
Har förresten renoverat övervåningen lite så deras sovrum blev lite större, om ni är nyfikna på hur det ser ut just nu så kan ni kolla här.
Mitt i natten vaknade Adrianna skrikandes, hon vaknat av att det kändes som någon drog i hennes ben. Hon visste att det var ett monster under hennes säng som hade dragit i hennes ben så hon skrek efter hennes mamma.
Adrianna tyckte att hennes mamma var så modig som vågade spraya bort monstret, hon själv vågade knappt kolla när Natalia sprayade. Samtidigt så kände hon sig tvungen att kolla lite ibland så hon var helt säker på att hennes mamma fick bort monstret.
Efter monstret var borta så tröstade Natalia henne, och gav sedan henne en godnattkram. Hon kände sig så glad över att hon hade en mamma som var så modig, och som inte blev arg när hon väckte henne.
Familjen Forman | barnrumsprylar, sims 4 | |
Upp