Familjen Forman - Del 7

Natalia hade börjat fundera på ifall hon borde börja jobba, så hon bestämde sig för att kolla vad det fanns för lediga jobb. Hon hittade några som verkade intressanta så hon började skriva på ett CV och ett personligt brev innan hon gick och la sig.
 
Har ni något förslag på jobb som passar Natalia? Hon har som intressen att laga mat och hålla på i trädgården, hon gillar även att umgås med familjen och tycker det är jobbigt när hon är borta från de för länge.
Dagen efter så hade duschen gått sönder efter Devin duschade innan han gick till jobbet, så Natalia som inte gillade att slösa pengar i onödan försökte laga den själv. Det visade sig vara tillräckligt enkelt för att hon skulle kunna laga den, med hjälp av lite googlande såklart. Hon kände sig stolt som hade klarat det själv utan att ringa reparatören.
När Adrianna hade kommit hem från skolan så gick de och hälsade på hos hennes mormor Judith, det var rätt längesen de hade varit hos henne och hälsat på.
När Adrianna fick höra att hennes mormor hade köpt en vattenrutchkana bara till henne, eftersom de inte hade plats att ha en hemma själva så sprang Adrianna direkt ut för att testa att åka.
Medan Adrianna var ute och åkte på vattenrutchkanan satt Natalia och Judith inne och spelade kort tillsammans och pratade om vad som hade hänt under de senaste veckorna. Natalia berättade att hon och Devin funderade på att ta tag i att planera sitt bröllop, de hade ju varit förlovade rätt länge så de kände att det kanske var dags. Judith blev så glad över att höra det, och erbjöd sig såklart att hjälpa till med det hon kunde.
Familjen Forman | sims 4, soliga trädgårdsprylar | |
Upp