Cooper Legacy - Del 5


När hon kom ut så hörde hon ett märkligt ljud, hon kunde inte riktigt placera det. Hade hon ens hört något liknande förut? Det var förmodligen bara något djur i busken, typ en fågel. Men något kändes inte riktigt rätt...
Amber var nyfiken på vad det var för ljud, så hon försökte följa efter det. När hon började komma lite närmare ljudet så började hon se ett svagt ljus, som blev starkare och starkare. Tankarna började skena, det kunde ju inte vara en fågel i buskarna längre... Tänk om det var något farligt? 
Ljuset kom från himlen, bredvid garaget vid det stora trädet. Hon kollade rakt upp på det och kom ihåg historierna hon hade hört från när hon var liten om utomjordingar. "Det kan väl ändå inte vara...?" tänkte hon.
Rätt som det var blev ljuset starkare, och hon började känna hur hon sögs upp i luften. Amber hade aldrig varit så rädd i hela sitt liv. Hon skrek så högt hon kunde, men eftersom det var fest i huset och det spelades hög musik så hörde nog ingen henne.
Någon timme senare så släpptes hon ned igen utanför Ryans hus. Amber hade inget klart minne av vad som hade hänt, att hon hade blivit bortförd kom hon ihåg, men vad som hände där uppe hade hon ingen aning om. 
Cooper Legacy | sims 3, sims 3 legacy, ts3 | |
#1 - - Mikka:

Åh spännande! Alltid kul att låta utomjordingar vara en del i ens spelande ;)
Förresten, tycker verkligen Amber är så himla söt! :D

Svar: Jaa, gillar det med sims 3 att det är så mkt som händer som man inte styr över. Tycker jag med längtar asmkt tills hon får barn vill se hur söta de blir hahahahahah
Eawy

Upp