Cooper Legacy - Del 3


På jobbet idag hade en av hennes arbetskamrater, Andrew Song, blivit frustrerad eftersom Amber "alltid" lämnade sina smutsiga arbetskläder på golvet i omklädningsrummet. Amber tyckte han överreagerade, men bestämde sig för att försöka bli vän med honom istället för att vara irriterad tillbaka. Så hon ringde honom efter jobbet och frågade ifall han hade lust att gå till sommarfestivalen med henne.
"Duu.. jag vet att du kanske är lite irriterad på mig fortfarande men kan vi inte försöka göra nåt kul tillsammans istället om jag lovar att sluta lämna mina kläder överallt" sa hon till honom. 
Det slutade med att han sa ok till att mötas på sommarfestivalen så Amber hoppade in i en taxi och åkte dit.
När hon kom dit fick hon ett sms från Andrew efter en stunds väntan "Kan inte komma. Måste göra en sak." Amber undrade vad hon ska göra nu. Hon vet ju att Andrew är rätt upptagen eftersom han är en kirurg, men hon kände sig ändå besviken.
Amber bestämde sig för att försöka lära känna lite fler av de som bor i Hidden Springs, hon började prata med polisen som var där. Han hette Bruce och hon märkte snabbt att de har samma humor. Tyvärr hade han inte tid att vara där så länge.
Hon bestämde sig därför att åka till biblioteket för att studera, men när hon kollade över axeln lite snabbt så såg hon Andrew. Det verkade som hon hade rätt om att han hade varit tvungen att åka till sjukhuset eftersom han kom dit i sina arbetskläder.
De pratade en stund om allt, lite om arbetet, lite om hans familj och Amber berättade lite om hur hon hade lämnat allt för att börja jobba här. Men de hann inte prata så länge innan de blev avbrutna...
Cooper Legacy | sims 3, sims 3 legacy, ts3 | |
Upp