Cooper Legacy - Del 1


Amber Cooper har precis flyttat till Hidden Springs eftersom hon har påbörjat sin tjänst som AT-läkare på det lokala sjukhuset. Hon känner ingen i staden, förutom möjligen sin chef Cassidy som hon träffat ett fåtal gånger. 
Eftersom hon släppte allt när hon fick reda på att hon skulle få göra sin AT i Hidden Springs så har hon inget boende eller dator. Så mycket tid spenderas på biblioteket för att läsa på om olika sjukdomar, en dag vill hon vara den bästa kirurgen i Hidden Springs men hon har ännu mycket kvar att lära.
Amber hade hört några prata om någon sommarfestival i parken på biblioteket idag, så hon bad taxichauffören köra henne till parken där festivalen var. Hon hoppades på att träffa lite folk genom att gå dit. Nicholas Riverhawk, han var den enda som var där. Förutom de som stod i stånden. De pratade ett tag och han berättade att han jobbar som journalist.
Tiden gick och många skämt drogs, sedan utmanade Amber honom på ett vattenballongskrig. Det slutade med att Amber vann, om det var för att han lät henne vinna eller om han bara var dålig visste hon inte. Amber kollade på klockan och insåg att det började bli sent och sa "Det har varit jättetrevligt! Men nu måste jag tyvärr åka hem. Börjar ju tidigt imorn och det är ju första dagen så man vill ju inte verka trött"
Cooper Legacy | sims 3, sims 3 legacy, ts3 | |
Upp