Cooper Legacy - Del 2

Idag var det en lång dag på jobbet för Amber, hon hade inget emot det men lite stressad kände hon ändå sig i slutet av dagen. Så hon bestämde sig för att hon skulle åka till karaokebaren direkt efter jobbet och såklart sjunga lite karaoke.
Men när hon kom fram till karaokebaren upptäckte hon att den var ganska tom, så hon ringde Nicholas och frågade om han hade lust att komma dit. "Visst, jag kommer dit om en liten stund!" svarade han, så hon tog en drink medan hon väntade.
Någon på övervåningen hade fått plötsliga magsmärtor och alla rusade upp dit, Amber undrade vad som hade hänt medan hon hör någon skrika ”Ring 112!”
Amber sprang upp på andra våningen och möttes av många oroliga simmar, som stod runt en annan sim. Hon gick fram till den omringade simmen och frågade vad som var fel, "Jag stod och dansade när jag började känna mig lite illamående..." Amber nickade samtidigt som hon inflikade med ett ok och gjorde en snabb undersökning av honom "...fick även jätteont i magen" hon avbröt honom och hade kommit fram till att det inte var något allvarligt men gav honom rådet att åka hem och vila.
Han tackade henne och sa att det var tur att hon var i närheten. Hon kände sig överlycklig för att hon kunde hjälpa honom.
De avslutade sedan kvällen med lite karaoke fast de knappt kunde texten till låten. Kul hade de i alla fall! Kvällen slutade väldigt sent, och Amber kände att hon förmodligen skulle ångra det på morgonen.
Cooper Legacy | sims 3, sims 3 legacy, ts3 | |
Upp