Cooper Legacy - Del 4

Del 1 | Del 2 | Del 3
Det var en tjej med svåra magsmärtor igen och Amber såg sin chans att visa för Andrew hur duktig hon är, i så fall kanske han skulle gilla henne mer? Hon började drömma lite om att han kanske skulle be henne hjälpa till när han opererade.
Hon började undersöka henne, och kom sedan fram till att det var förmodligen lamainfluensan som gick runt nu i Hidden Springs. Amber gav henne rådet att åka hem och vila.
"Bra jobbat Amber! Om du fortsätter såhär kanske du kan följa med mig nån gång till operationsalen" han hann inte säga så mycket mer än så innan han var tvungen att åka tillbaka till sjukhuset igen. 
Amber hade blivit inbjuden till en fest hos Ryan, hon hade inte tänkt att gå först för hon kände inte honom så bra. Men hon valde att gå dit ändå, hon ville trots allt lära känna fler och en fest var ju ett perfekt tillfälle för att lära känna fler.
Hon började småprata lite med Ryan, sa att huset var fint och att festen var bra fast hon inte tyckte den var så bra. Det var inte så mycket som hände och Amber hade nästan ångrat att hon gick dit.
Ju mer tiden gick desto roligare hade hon på festen, alla dansade och hade en trevlig stund med varandra. 
Efter ett tag kände Amber att hon behövde gå ut och få lite luft. När hon kom ut så hörde hon ett märkligt ljud, hon kunde inte riktigt placera det. Hade hon ens hört något liknande förut? Det var förmodligen bara något djur i busken, typ en fågel. Men något kändes inte riktigt rätt...
Cooper Legacy | sims 3, sims 3 legacy, ts3 | |
Upp