Spelar Äta ute - Del 5

På kvällen efter att restaurangen hade stängt för dagen så åkte Keira till en park i Windenburg, hon hade hört något om att man kunde önska sig saker från en brunn där. Det enda man behövde göra var att kasta i ett mynt och önska sig något. Hon visste inte riktigt om hon trodde på det, men det skulle ju inte skada att testa.
Keira önskade efter mer pengar och väntade ivrigt på att något skulle hända. Samtidigt kände hon sig lite löjlig när hon hoppades på att det skulle funka.
Hon kunde inte tro sina ögon när det började lysa ur brunnen och mynt flög upp ur den, samtidigt som hon fick ett samtal. Den som ringde henne sa att hon hade vunnit 25 000 simdaler på ett lotteri. Keira satte genast igång med att planera i huvudet hur hon skulle förändra sin restaurang till det bättre.
Några månader senare var restaurangen färdig. Keira hade valt att riva sin förra restaurang och hyra in folk som kunde bygga något lite finare åt henne. Det var inte helt klart ännu, men hon kunde inte låta bli att öppna restaurangen ändå. Hon var medveten om att det kanske inte var det smartaste eftersom första intrycket är så viktigt, men samtidigt så behövde hon mer pengar för att bli klar med restaurangen.
Just nu såg det ut såhär inuti i restaurangen. Keiras planer är att tjäna ihop lite mer pengar så hon kan köpa lite fler växter och kanske några tavlor? Hon vill även ha råd med fler sittplatser utomhus. Har ni några idéer på vad mer hon skulle kunna ha i sin restaurang?
 
Juste, vill bara förtydliga för de som inte är så insatta i Sims 4 att önskebrunnen inte kommer från Äta ute, utan från Sims 4 Romantiska trädgårdsprylar.
Sims 4: Äta ute | restaurang, sims 4, äta ute, önskebrunn | |
#1 - - Mikka:

Älskar designen av restaurangen på utsidan! Jättesnyggt gjort.
Kanske satsa på en utomhusbar? Skulle passa fint där på varma sommarkvällar tänker jag :)

Svar: Ooo de låter som en bra idé! Ska försöka testa lite med det sen när hon har mer pengar.
Eawysims

Upp