Familjen Forman - Del 3

Efter hela familjen ätit upp så gick Natalia upp till Adriannas rum tillsammans med henne för att natta henne, och såklart var hon även tvungen att spraya bort alla monster under sängen.
Innan Natalia och Devin gick och la sig så spelade de lite bordsfotboll, och Devin vann som vanligt.
När Adrianna vaknade så gick hon ner och åt äggröra med bacon som hennes mamma hade lagat, som var hennes favoritfrukost. Efter hon ätit upp så spenderade hon resten av tiden innan hon skulle till skolan framför tvn.
När klockan var kvart i 8 var det dags för Adrianna att gå till skolan, det var första dagen för henne i den nya skolan. Tidigare så hade hon gått i en skola i Sunset Valley, där de bodde innan de flyttade till Newcrest.
Medan Adrianna var i skolan så förberedde Natalia en överraskning åt henne, hon hade hört från sin kompis Moira att demonkrypskort var populärt bland barnen. Så hon hade gått till leksaksaffären och köpt ett paket med 5 kort i, som hon sedan placerade på hyllan över Adriannas säng. Natalia hade även köpt en till överraskning som stod i spelrummet. Hon längtade till Adrianna skulle komma hem så hon kunde se hennes reaktion.
Familjen Forman | barnrumsprylar, demonkryp, sims 4, voidcritters | |
Upp