Voidcritters/Demonkryp

I senaste prylpaketet barnrumsprylar så kom något som heter demonkryp (eller voidcritters på engelska), som finns på samlarkort som verkar funka på samma sätt som pokémonkort. Direkt när jag såg demonkrypen så fick jag några favoriter som är Cyprin, Kampos, Meduso, Pleuro och Dicoatl. Tycker de är så söta, eller draken är inte så söt men den är fin i alla fall. Vilka är era favoriter?
 
Förresten, på bilden kan ni även se hur en Wisp ser ut som Adrianna fick som första kort i min historia om Familjen Forman. Hoppas att hon kommer få någon av mina favoriter snart. Försöker förresten att hitta en allmän tomt på galleriet där man kan typ köpa voidcritters och spela med varandra, men har inte hittat något. Har ni något tips?
Sims 4: Allmänt | barnrumsprylar, demonkryp, sims 4 | |
#1 - - simsdeluxe.se:

Mina favoriter är nog Avesu, Meduso, Nimbus, Nymphaea och Suintor. Tycker om alla dock, sån himla nostalgitripp till när man var liten och bytte Pokémon på skolgården!

Svar: Hahahahah, jaaa. I min klass så var de ingen som visste hur man skulle spela med de, så vi visste inte riktigt vad vi skulle göra med de. Fast kommer ihåg att några var rätt kreativa och försökte hitta på egna regler istället, men har för mig om att det ändå slutade med att alla bara sparade på korten istället för att byta de.
Eawysims

Upp