Familjen Forman - Del 5

Natalia fixade i ordning sig strax innan Adrianna kom hem från skolan, hon hade lovat att de skulle åka till vattenparken som fanns i Windenburg efter skolan. 
Hon hann även att sätta upp några nya tavlor på hyllan vid matbordet innan Adrianna kom hem, hon hade beställt de för några dagar sen och idag fick hon äntligen de.
 
Tavlan kommer från det senaste prylpaketet Soliga trädgårdsprylar om någon undrar.
När Adrianna kom hem från skolan var hon på dåligt humör, hon hade råkat göra kryssa i fel rutor på provet som resulterade i att hon var tvungen att skriva om hela provet fastän hon skulle ha haft godkänt om det hade blivit som hon egentligen tänkte.
 
Om du vill ladda ner vattenparken så är det sakuraleon som har skapat den, går även att söka på water park och välja att visa de mest populära tomterna.
Det tog inte lång tid innan Adrianna blev på bättre humör, det var så skönt för henne att få umgås med sin mamma utan att Devin var i närheten.
Adrianna vågade till och med hoppa några gånger från hopptornet, samtidigt som hon såg oron i hennes mammas ögon innan hon hoppade. Natalia visste egentligen att inget skulle hända, men det kändes så overkligt ibland hur snabbt tiden hade gått. Det var ju inte längesen Adrianna var en liten bebis.
De stannade så länge så att det började bli lite mörkare och svalare ute, och himlen var helt lila. Båda tyckte det var så vackert, men tyvärr var det rätt kallt att stå att kolla på den fina himlen i badkläder. Så istället fick de gå ner och duscha av sig och byta om, för att sedan åka hem igen.
Familjen Forman | sims 4, soliga trädgårdsprylar, vattenpark | |
Upp