Spelar Äta ute - Del 8

Det hade gått några dagar utan att kocken som jobbade där sedan dag ett kom till jobbet. Till en början så trodde hon bara att han hade glömt att ringa och säga att han var sjuk. Men efter någon dag så började hon bli lite orolig, så hon försökte att ringa honom men det gick direkt till telefonsvararen. Till slut letade hon upp numret till någon anhörig och fick då reda på av hans dotter att han hade avlidit och begravningen var igår.
 
Keira berättade den tråkiga nyheten för alla anställda och några av de bestämde sig för att besöka hans grav. De bestämde tillsammans att alla skulle ha på sig svart, som om det var begravning. Ingen av de kände honom speciellt bra, men de kände ändå att de borde gå dit.
Både Keira och Violet började gråta när de stod där. Keira trodde inte att hon skulle börja gråta på deras lilla "begravning", men av någon anledning så gjorde hon det ändå. Kanske var det all stress, eller för att hon kände att hon borde ha försökt lära känna honom bättre. Hon lovade sig själv då att hon skulle försöka bli bättre vän med de som jobbade på restaurangen.
Efter ett tag så gick Violet och Keira till en bar i Windenburg och pratade om allt möjligt, typ hur synd det var att han hade gått bort och deras minnen om honom. De hade inte så många eftersom tiden sällan räckte till för att prata under jobbet, det var alltid så mycket kunder på restaurangen så det blev rätt stressigt. 
 
Keira passade även på att säga att Violets nya hårfärg var fin, och frågade sedan om hon hade lust att ta en fika eller gå på stan med henne någon gång. Hon förklarade för Violet att hon tyckte att det var så synd att hon knappt kände sin personal, och hur hans död fick henne att inse att hon borde försöka fokusera lite mindre på hennes jobb. Violet svarade att det bara var att höra av sig ifall hon ville göra något, men att hon har rätt fullt upp just nu eftersom hon håller på att flytta.
Sims 4: Äta ute | begravning, sims 4, äta ute | |
Upp