Spelar Äta ute - Del 4

Ni ser att en av simmarna har en lite annorlunda symbol över huvudet? Det betyder att simmen är en matkritiker. Det betyder att Keira och resten av personalen måste försöka imponera extra mycket på honom. Ni kanske ser att vi har en ny värd också, det är för Keira tröttnade på att Evan gjorde hennes kunder arga hela tiden. Så nu gör hon ett nytt försök med en annan som värd.
Keira välkomnade såklart kritikern själv också. Hon kände sig lite osäker på den nya värden eftersom hon inte kände honom så bra än, så hon tyckte det var bäst om hon också välkomnade kritikern.
Samtidigt som kritikern var där så var restaurangen så pass full att Keira hade varit tvungen att fixa fler bord. Hon kände sig lite oroad över hur kritiken skulle bli nu när den var så full, eftersom stressen kanske skulle göra så att maten blev lite sen. Kvalitén på maten kände hon sig inte lika oroad över.
Det visade sig sen att hon inte hade behövt oroa sig, eftersom kritikern gav restaurangen 4 stjärnor i sin recension. Restaurangen har även fått ett nytt namn, tog ett namn som en av er föreslog. Det var en person som hette Louise, tyvärr hade hon ingen blogg annars hade jag länkat den.
Sims 4: Äta ute | kritiker, restaurang, sims 4, äta ute | |
Upp