Familjen Forman - Del 2

Lite senare på dagen så gick Adrianna ut för att leta efter samlarkort, hon hade hört att man ibland om man hade tur kunde hitta de ute. Efter lite letande i stocken så lyckades hon hitta ett samlarkort, tyvärr var det bara en vanlig wisp (kommer att använda de engelska namnen eftersom jag spelar på engelska).
Adrianna kände ingen i Newcrest än så när hon såg andra barn i hennes ålder så sprang hon direkt och sa hej till de, hon frågade även om de hade lust att gå till "lekparken" som var bredvid de. 
I parken fanns det endast tre klätterställningar, men det hindrade inte Adrianna och hennes nya kompisar från att ha kul i flera timmar. 
Medan Adrianna var ute och lekte så passade Natalia på att grilla lite korv, så de kunde äta korv med bröd som en tidig middag.
Dagen avslutades med att Natalia ropade in Adrianna för att äta middag. Devin var på dåligt humör och Natalia försökte få honom gladare genom att prata om något kul. Adrianna satt mest tyst och längtade tills hon ätit upp så hon kunde gå tillbaka till rummet och prata med Dino. Hon funderade även på om hon skulle våga fråga om Natalia kunde köpa ett paket med samlarkort till henne, men bestämde sig sedan för att göra det sen när inte Devin var i närheten.
Familjen Forman | barnrumsprylar, samlarkort, sims 4 | |
Upp