Current Household - Crosby #1

Simmarna som bor i staden brukar fundera över hur paret Crosby som bor i trailern kunde vara gifta, eftersom de är helt olika varandra. Alla i Riverview känner sig helt säkra på att det kommer ta slut mellan de inom en snar framtid.
 
Heather Crosby gör sitt bästa som politiker, men egentligen är hennes stora dröm att ha en stor familj tillsammans med sin man, Odin. En av hennes stora ovanor är att spendera stora summor på olika spabehandlingar, för henne var hennes utseendet viktigt. Så viktigt så hon ofta glömde bort att de egentligen inte hade råd med sånt. 
Odin Crosby däremot vill bara spara ihop så mycket pengar som möjligt så de kan flytta till ett lite större och finare hus. Han jobbar så hårt han kan som kock för att få pengarna att räcka till maten, men samtidigt lägga undan lite sparpengar varje månad. Det var ofta som han var tvungen att jobba extra för att de skulle ha råd med allt.
 
Hans arbetskompis berättade en dag för Odin att han förmodligen var tvungen att avliva sin hund eftersom ingen ville köpa honom, alla var rädda för Killer eftersom han var så aggressiv. Odins arbetskompis hade inte så mycket erfarenhet utav att ha hundar sedan tidigare och hade därför insett att det inte var möjligt för honom att ha kvar Killer. Därför erbjöd sig Odin att han gärna kunde ta hunden. 
Det var sällan som Heather blev arg, men dagen när Odin kom hem med en hund utan att prata med henne om det så blev hon det. Odin försökte först lugna ner henne, och sa att ägarna hade tänkt avliva Killer. Han frågade henne vad han skulle ha gjort.
Heather skrek att han skulle ha pratat med henne om det, och att de skulle ha gjort ett gemensamt beslut sen efter att ha pratat om det. Hon skrek sedan "Om inte du var så impulsiv hela tiden.." och hann inte längre innan Odin avbröt henne och sa "Jag?? Impulsiv? Det är du som spenderar alla våra pengar på dina onödiga spabehandlingar utan att tänka på hur mycket de kostar!"
Familjen Crosby | sims 3, ts3 | |
Upp