Spelar Äta ute - Del 9

Candy bjöd över både Keira och Violet på en filmkväll, de skulle se på Sims of the Dead tillsammans. Keira tyckte det lät kul eftersom hon hade hört så mycket bra om filmen, men hon kände sig ändå lite osäker på ifall hon skulle gilla filmen. Hon tyckte egentligen inte om zombiefilmer så mycket, men hon hoppades på att hon skulle ha en rolig kväll tillsammans med Violet och Candy ändå.
Under filmens gång gick Candy och hämtade mer godis och popcorn, medan hon var borta så fortsatte Violet och Keira att kolla på filmen. Varje gång något läskigt i filmen hände så skrek Violet samtidigt som hon nästan hoppade ur soffan. Keira tyckte lite synd om henne som tyckte det var så läskigt, samtidigt som hon var lite avundsjuk på henne. Som hon misstänkte innan så tyckte hon inte filmen var så bra hittills, så hon hade nog hellre velat tycka den var läskig än tråkig som hon tyckte nu.
När Candy tillbaka så hon satte sig mellan Violet och Keira igen, och frågade vad hon hade missat samtidigt som hon la popcornen och godiset på golvet eftersom de inte hade något soffbord. Keira berättade lite snabbt vad som hade hänt och frågade Candy om hon inte kunde ha godiset i knät istället, eftersom det blev så bökigt annars. Candy sa visst och tog upp skålen och godiset igen och la det i hennes knä.
Sims 4: Äta ute | filmkvällsprylar, popcorn, sims 4, äta ute | |
#1 - - Sigrid Winterdotter:

Din blogg är fantastisk! Det inspirerade mig till att spela lite TS4! Men säg mig, hur gjorde du din header och bloggdesign? Jag vill gärna göra något liknande, som du ser är min blogg inte så jättefin just nu.

Svar: Vad kul att höra! Headern gjorde jag i photoshop, det är en transparent header. För att hitta koden kan du googla på typ header blogg.se, och för att få mer tips på hur man gör en header i photoshop/gimp så kan du googla lite. Supersvårt att förklara i en kommentar. Bloggdesignen är en ändrad version av Basal som blogg.se har gjort, kommer inte ihåg exakt i huvudet vad jag har ändrat på men om det är något speciellt du behöver veta hur man gör så kan du skriva en till kommentar.
Eawysims

#2 - - Valle:

Är det skittels som ligger på golvet brevid soffan? Haha! Spelade massor av sims 3 förut, då kunde man ladda ner mycket tillbehör samt kläder från många andra sidor. Är det samma i the sims fyra? Jätte fin blogg.

Svar: Har faktiskt ingen aning om det är det, kollade inte så noga hahaha. Men kan mycket väl vara det, eftersom det är cc. Hittade länken nu till godiset, länkar längst ner i kommentaren. Ja, det är fortfarande så att man hittar rätt mycket som finns på riktigt. Ser rätt många skapa typ märkeskläder o sånt. Tack! Här är länken: http://budgie2budgie.tumblr.com/post/113197371075/candy-candy-candy-i-cant-let-you-go-download
Eawysims

Upp