Spelar Äta ute - Del 7

Några dagar senare fick Keira ett samtal från Evan, som hade jobbat en kort tid som värd på hennes restaurang. Han undrade om Keira ville äta en frukost eller kanske mer en tidig lunch på restaurangen Villa Bovine. Hon visste först inte riktigt vad hon skulle svara, senaste gången de pratade med varandra var när hon sparkade honom som värd på hennes restaurang. Evan hade inte tagit det så bra när han blev sparkad så det slutade med att de hade blivit ovänner.
 
Juste, vi har fått råd med ett kök nu som ni ser om ni kollar i bakgrunden. Hon fick även köpa tre stolar och ett bord. Längtar tills hon börjar tjäna lite mer på restaurangen så hon kanske kan flytta eller renovera hela huset.
Hon valde till slut att äta ute med honom, inte för att hon var intresserad av honom. Hon ville bara se om de kunde bli vänner igen, eller åtminstone inte vara ovänner längre.
Det blev mer en lunch än en frukost eftersom det hade tagit rätt lång tid innan båda hade hunnit göra i ordning sig och ta sig till restaurangen. Båda beställde en pastarätt och nektar som var kockens val.
Keira kände sig tvungen att bryta den obekväma tystnaden så hon frågade honom vad han jobbade med nu, och berättade lite om nyöppningen på restaurangen. Hon var lite osäker först om hon skulle nämna något om restaurangen, men samtidigt var det ju bättre att försöka hitta något att prata om än att de bara var tysta.
 
Evan berättade om att han nu jobbar på en annan restaurang som värd, men att han inte trivs så bra där. Han funderade på att försöka utbilda sig till något annat istället, det var inte så roligt som han trodde att det skulle vara att jobba som värd.
Evan sa att han kände sig glad för hennes skull att det gick så bra för henne med restaurangen och bad om ursäkt för att han blev så sur på henne förut och sa att han hoppades på att de kunde vara vänner. 
Sims 4: Äta ute | restaurang, villa bovine, äta ute | |
Upp