Spelar Äta ute - Del 6

Keira hade satt upp lappar runt om i Windenburg och Willow Creek om att det var nyöppning på hennes restaurang, i hopp om att både nya och gamla kunder skulle hitta dit. I reklamen skrev hon att de kunderna som beställer skulle få maten gratis.
 
Det visade sig att det var Vivian Lewis och Dennis Kim som hade turen att få maten gratis. Av det lilla som Keira hann se så såg de ut att ha det trevligt tillsammans.
Oturligt nog hade Keira vaknat med en stark huvudvärk just den dagen som restaurangen öppnades igen, så även om hon kände sig glad över hur glada Vivian och Dennis såg ut att vara så var det svårt för henne att hålla humöret uppe. Det enda hon kunde tänka på var att hon önskade att dagen tog slut snart så hon kunde åka hem och vila.
Keira försökte att hälsa alla kunder välkomna trots sin huvudvärk och sitt dåliga humör, eftersom hon visste hur viktigt det var med ett bra första intryck. Som tur var kom Violet som var på strålande humör idag och frågade vad kunden ville beställa. Keira kände sig tacksam över att hon hade en så bra servitris som kunde rädda situationen, även om hon kanske såg allt annat än tacksam ut när hon kollade på Violet.
Servitören Baby hade tappat tallrikarna när det var som stressigast, såklart så skällde Keira på honom men märkte snabbt att han blev på dåligt humör. Så hon försökte få honom att inse att det inte var hela världen egentligen om han tappade en tallrik, men eftersom det blir dyrt för restaurangen så hoppas hon att han inte gör det igen. Det var viktigt för restaurangen att han var på bra humör, så inte kunderna blev på dåligt humör.
Keira fortsatte sedan med att välkomna kunderna och fråga hur de tycker om servicen hittills. De flesta verkade tycka att servicen var bra, men några var irriterade över de långa väntetiderna. Det var då Keira insåg att hon hade glömt att anställa en till kock. Hon kände sig så dum som hade glömt bort det, hon som ville att den här dagen skulle vara en bra dag. Istället blev det tvärtom, så hon försökte lugna ner sig genom att ta ett djupt andetag. Hon hade bestämt sig för att hon skulle försöka sluta sura, för hon ville inte att hennes huvudvärk skulle förstöra hennes dag. Nyöppningen skulle vara en bra dag, det var ju något som hon hade kämpat så hårt med.
Sims 4: Äta ute | restaurang, sims 4, äta ute | |
Upp