Mönster i släpp av EP/GP/PP?

[​IMG]
Såg en bild i en tråd på Sims Community Social om hur trådskaparen såg ett mönster i hur EP/GP/PP har släppts, och ifall mönstret stämmer så kommer vi få ett till prylpaket efter barnrumsprylar och efter det en expansion.
 
Nästa prylpaket ryktas det ju om att det kommer att heta Backyard Stuff på engelska, undrar lite vad premiumföremålet kommer vara i så fall. Kan inte komma på något som det skulle vara, vi har ju redan rätt mycket till trädgården. Det kan förmodligen inte vara en solstol, sån man ligger på eftersom tror det var SimGuruGraham som sa att det skulle vara för mycket jobb för ett prylpaket. Vad tror ni premiumföremålet kommer att vara i så fall?
 
Det som gör mig lite gladare är att det snart kommer en expansion om mönstret stämmer, fast känns som att den inte kommer komma förrän typ september i så fall. Vildmarken släpptes ju 13 januari 2015 och expansionen efter det som var Dags att jobba släpptes 31 mars 2015 (i usa). Prylpaketet innan Trevligt tillsammans som var Läskiga prylar släpptes 29 september 2015, och Trevligt tillsammans släpptes 8 december 2015 (i usa). Så jag gissar på att nästa prylpaket släpps nästa månad eller månaden efter det, sedan ungefär 2 månader senare borde expansionen komma?
Sims 4: Allmänt | expansion, game pack, prylpaket, sims 4 | |
Upp